Especialistes en organització d’esdeveniments acadèmics i producció de serveis culturals

Serveis Acadèmics

Organització i gestió de proves i exàmens en format presencial i virtual

Som especialistes en la gestió d’exàmens universitaris, exàmens en línia, proves majors de 25 i 45 anys, proves de nivell de català, oposicions i estudiants amb NNEE.

Proporcionem un servei integral, que inclou el lloguer de dispositius informàtics, la contractació d’examinadors i personal de suport a l’examinador, i la gestió dels centres universitaris, diplomatures i màsters.

Els nostres serveis en línia són fàcils d’utilitzar, i estan dissenyats per a que pugueu estudiar des de casa sense cap complicació. La nostra plataforma en línia és segura i confidencial, per garantir la privacitat de tots els estudiants.

Estem compromesos en proporcionar un entorn d’examen segur i accessible per a tothom. Per això, oferim solucions adaptades a les necessitats de cada estudiant amb NNEE, amb el suport necessari per garantir que tothom tingui la mateixa oportunitat de demostrar el seu coneixement.

Amb la nostra solució de lloguer de dispositius informàtics, podeu estar segurs de tenir la tecnologia necessària per fer l’examen en línia sense interrupcions.

Confieu en nosaltres per gestionar tot el procés d’examen, des de la planificació inicial fins a la finalització, garantint una experiència sense complicacions i èxit en els resultats.

Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació sobre com podem ajudar-vos a organitzar i gestionar els vostres exàmens i proves en format presencial i virtual.

Organització de tot tipus d’actes acadèmics amb precisió, serietat i qualitat

Gestió de personal

Hostesses, acollidors, informadors, examinadors…

Gestió de càterings, aperitius, coffee breaks

LLoguer d'infrastructures

Taules, cadires, tanques, peanyes, carpes, tarimes, vitrines…

Organització i producció:

  • Congressos
  • Seminaris
  • Ponències
  • Conferències
  • Cicles i cursos
  • Exàmens físics
  • Viatges d’incentius
  • Programes acompanyants