Especialistes en organització d’esdeveniments acadèmics i producció de serveis culturals

Política de Privacitat

 

La seguretat i la privacitat de les dades dels usuaris del lloc web graupeiro.net (d’ara endavant, el «Lloc Web») són una prioritat per a Produccions Grau Peiró SL (d’ara endavant, «Graupeiro»). Així mateix, Graupeiro es compromet a complir amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal aplicable en cada moment.

A continuació s’explica com es recullen, utilitzen i protegeixen les dades personals dels usuaris del Lloc Web.

Responsable del tractament
El responsable del tractament de les dades personals dels usuaris del Lloc Web és Produccions Grau Peiró SL, amb CIF B63962641 i domicili social a Carrer Major, 36, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona.

Dades que es recullen
Les dades personals que es recullen dels usuaris del Lloc Web són les següents:

Nom i cognoms
Adreça de correu electrònic
Telèfon de contacte
Així mateix, el Lloc Web pot utilitzar galetes (cookies) per a fins estadístics i de millora de l’experiència de l’usuari. Les galetes són petits arxius de text que s’instal·len al dispositiu de l’usuari i que permeten el reconeixement del mateix en les visites successives al Lloc Web.

Finalitat del tractament
Les dades personals dels usuaris del Lloc Web són utilitzades per a les següents finalitats:

Gestionar i atendre les consultes i sol·licituds dels usuaris.
Enviar informació comercial i promocional sobre els productes i serveis de Graupeiro, sempre que l’usuari ho hagi autoritzat expressament.
Legitimació del tractament
La base legal per al tractament de les dades personals dels usuaris del Lloc Web és el consentiment exprés del mateix, atorgat a través del marc de les caselles corresponents.

Destinataris dels dades
Les dades personals dels usuaris del Lloc Web no seran cedides a tercers sense el consentiment exprés dels mateixos, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets dels usuaris
Els usuaris del Lloc Web tenen dret a accedir a les seves dades personals, rectificar-les o suprimir-les, així com a oposar-se al seu tractament o sol·licitar la seva limitació, en els termes previstos per la llei.

Per exercir aquests drets, els usuaris poden dirigir una sol·licitud per escrit a l’adreça de correu electrònic info@graupeiro.net.

Seguretat
Graupeiro adopta les mesures tècniques i organitzatives adequades per garantir la seguretat i integritat de les dades personals dels usuaris del Lloc Web, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. 

Modificacions en la política de privacitat
Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment sense previ avís als usuaris. Les modificacions o actualitzacions entraran en vigor en el moment en què siguin publicades en aquesta pàgina. Es recomana als usuaris revisar periòdicament aquesta política de privacitat per conèixer possibles canvis.

Contacte
Si teniu qualsevol pregunta o dubte sobre aquesta política de privacitat o el tractament de les dades personals dels usuaris, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic info@graupeiro.net.